RomaniaExplorer Home  ¦  Parteneri  ¦  Oferte speciale  ¦  Turism extern  ¦  Harta Romaniei ¦  Contact

   

Harta Romaniei

Calcul rute cu optiuni

 

Această funcţionalitate vă permite următoarele operaţiuni :
  • Stabilirea unei raze de tranzit pentru punctele intermediare
  • Specificarea opţiunilor pentru calcularea rutei (mod de calcul, tip de vehicul, etc.)
  • Defineşte limba pentru descrierea rutei
Raza de tranzit este folosită pentru a indica distanţa la care ruta dvs. poate trece faţă de un punct intermediar. De exemplu, dacă unul dintre punctele intermediare este un oraş, puteţi seta această distanţă astfel încât ruta să treacă pe una din autostrăzile care ocoleşte centrul oraşului. Dacă nu stabiliţi o rază de tranzit in exemplul de mai sus, ruta calculată de dvs va trece prin centrul oraşului (fiind posibil să urcaţi şi să coborâţi de pe autostradă de câteva ori în traversarea oraşului)
În plus, puteţi să alegeţi optiunile astfel încât ruta calculată să se adapteze mai bine nevoilor dvs.
  • calcularea celei mai scurte sau a celei mai rapide rute
  • rute pentru autovehicule sau pietoni
Dacă alegeţi opţiunea “Pieton” de exemplu, nu vor fi folosite autostrăzile în indicarea rutei. Si mai mult, nu sunt luate in calcul sensurile unice sau alte restricţii de direcţie pentru autovehicule.
De asemenea, aveţi la dispoziţie posibilitatea de a schimba culoarea de marcare a rutei pe hartă precum şi o listă cu opţiuni pentru stabilirea limbii în care veţi dori să obţineţi descrierea rutei.
Pentru limba engleză, dispuneţi de alegerea unităţii de măsură în metri sau mile, pentru celelalte limbi ruta va fi calculată în km.

 

Sfat: Daca doriti informatii despre obiectivele turistice marcate pe harta sau detalii si rezervari la hotelurile partenere RomaniaExplorer, faceti click pe icon-ul punctului de interes si se va deschide o alta pagina web cu informatia solicitata. Astfel dvs puteti continua traseul avand aceste informatii la dispozitie.
Start (Romania)

ex. Bucharest, B-dul Unirii 24
Destination (Romania)

ex. Bucharest, B-dul Unirii 24

© 2009 RomaniaExplorer.com

cauciucuridirect.ro